Tvoja porodna zgodba

Iskrene čestitke! Zavedamo se, kaj pomeni porod in kako zelo zaznamuje vsako mamico. Vrhunec nosečnosti, v katerem podariš novo življenje malemu bitju, ki bo za vedno del tebe. Vrtiljak občutkov, tako pozitivnih, kot tudi tistih malo bolj grenkih. Vsi pa so del izkušnje, ki je ne pozabiš nikoli.

Lahko si ponosna nase.

Če si želiš svojo zgodbo deliti s svojimi bližnjimi, družino, prijatelji in drugimi mamicami, ki so porod že izkusile ali pa morda nanj še nestrpno čakajo, si na pravem mestu. Na spletni strani Telegrami za mami imamo poseben kotiček, kjer lahko tvoja zgodba zaživi. Kot nepozaben spomin zate in navdih za vse ostale.

Kako poteka?

Ne skrbi, če slučajno nisi vešča v pisanju besedil. Mi te bomo vodili čez vprašanja ter iz tvojih odgovorov spisali popolno zgodbo, ki ti bo segla v srce. Seveda jo boš lahko pred objavo tudi sama prebrala in predlagala morebitne spremembe.

Ko zgodbo objavimo, jo lahko ponosno podeliš s komurkoli želiš ali pa jo imaš zgolj za večen spomin. V vsakem primeru, zaslužiš si velik poklon.

Z malo sreče te čaka lepo darilo!

Vsak mesec se bomo eni izmed mamic, ki bo z nami delila svojo porodno zgodbo, poklonili tudi mi. Prejela bo paketek Telegrami za mami z izbranim nakitom, ki jo bo za vedno spominjal na njeno porodno izkušnjo in dejstvo, kako močna, pogumna in čudovita oseba je.

 Klikni tukaj in spiši svojo porodno zgodbo!