Telegrami za mami so poklon mamicam, ki so ob rojstvu otroka lepše kot kdaj koli, a se tega ne zavedajo. Poklon mamicam, ki ob rojstvu otroka občutijo zmagoslavje in ponos, a to sramežljivo skrivajo pred drugimi. In poklom mamicam, ki bodo naslednjih nekaj let nehote pozabile nase.

Topel pozdrav,
Maja

Pozdravljeni!Moje ime je Maja.

Sem mamica dvema čudovitima fantkoma, ki sta moj navdih. Ne le navdih za mojo srečo, temveč tudi za mojo poslovno zgodbo, ki je pred vami … Telegrami za Mami.

Že od nekdaj se navdušujem nad lepim nakitom in predvsem biseri, ki so zame osebno eden najlepših produktov narave. Ker sem želela, da bi bili biseri dostopni vsaki ženski, sem že v svojih mladih letih ustanovila spletno trgovino z nakitom: Mashka biseri.

Ko sem postala mama in na lastni koži izkusila kaj pomeni rojstvo otroka in kaj vse zmore žensko telo, sem začela bolj ceniti tako sebe, kakor tudi vse ostale mamice. To je eden najtežjih in hkrati najlepših trenutkov v življenju ženske. Prepogosto pa ravno mamica ostane v senci srečnega dogodka, saj malo bitje takoj, ko ugleda luč sveta, ukrade naša srca. Hote ali nehote se življenje začne vrteti okrog dojenčka, ki ga že prvi dan zasujemo z uporabnimi, pogosto pa tudi precej manj uporabnimi darili v obliki plastičnih ali plišastih igračk, na katerih se kmalu po prihodu iz porodnišnice začne nabirati prah.
Ob tem pa pozabimo, da je junakinja dneva pravzaprav mamica. Mamica, ki si za svoj največji dosežek v življenju zasluži velik poklon in darilo, ki jo bo večno spominjalo na ta dan. In ravno zato so nastali Telegrami za Mami.

Telegrami za Mami so ustvarjeni z mislijo na vse može, partnerje, prijatelje in prijateljice ter sorodnike, ki se želijo novi mamici pokloniti na način, ki ga ne bo nikoli pozabila. Na voljo je pestra izbira Mashka srebrnega nakita s pravimi biseri po dostopnih cenah, izbranemu nakitu pa lahko dodate tudi “Moj prvi biser”, ki je čudovita simbolna popotnica v življenje za dojenčka. Ker vem, kako pomembni so za mamico spomini na prve dni z dojenčkom, sem v ponudbo vključila tudi možnost nakupa bona za fotografiranje mamice z dojenčkom s priznano fotografinjo. Če pa se med izborom nakita ne morete odločiti, lahko podarite tudi darilni bon za nakup v spletni trgovini Mashka, kjer si mamica nakit kasneje izbere sama.

Naročilo telegrama je preprosto in hitro. Ni vam potrebno izgubljati časa z izbiro voščilnice, saj so ravno zaradi tega na voljo v enotni, čudoviti podobi. Prav tako lahko izberete katerega od vnaprej pripravljenih posvetil, če se ne želite mučiti s pisanjem svojega.

Ob naročilu telegrama ne rabite skrbeti, da bi vaša dama prejela dva enaka kosa nakita. Vkolikor je že kdo pred vami zanjo izbral isto darilo vas o tem obvestimo in vam svetujemo kateri kos nakita lahko izberete, da bi najlepše dopolnil tistega, ki ga je že prejela. Ženska namreč nakita nima nikoli preveč.