Zakaj bi mamici podarili ravno nakit?

Ob novem rojstvu so ponavadi vse oči uprte v dojenčka, ki ga zasujemo s pogosto zelo neuporabnimi darili v obliki plastičnih ali plišastih igračk, ki kmalu obležijo v kakšnem predalu ali polici in se na njih začne nabirati prah. Na mamico, pravo junakinjo dneva, pa kar nekoliko pozabimo.

Ne glede na to, ali pošiljate telegram ob rojstvu ali kakšni drugi priložnosti, želite obeležiti nek poseben dogodek ali dosežek. Njen dosežek. Za katerega si zasluži ustrezen poklon oz. darilo, ki jo bo večno spominjalo na ta dan. In najbolj primerno darilo za vsako žensko je zagotovo nakit.

Zato boste v naši ponudbi našli le kvaliteten nakit. Ponudba je dovolj velika, da vam ponuja izbiro, a ne prevelika, da bi ob njej zapravili preveč svojega dragocenega časa. Če se vseeno ne morete odločiti, lahko podarite darilni bon in se obdarovanka kasneje odloči sama.

Kaj vsebuje naročeni telegram?

Vsak paket Telegrami za mami je zapakiran v lično darilno embalažo ter vsebuje:

  • izbrano darilo
  • voščilnico v izbrani podobi z vašim posvetilom
  • darilno vrečko s svileno pentljo

Mamica bo tako prejela že pripravljeno darilo, vam pa se ne bo potrebno ukvarjati s pakiranjem in urejanjem darila.

Po želji lahko svojemu darilu za mamico dodate tudi malenkost za njenega dojenčka – Moj prvi biser, kot simbolno popotnico v življenje. Naročilo mojega bisera je možno samo kot dodatek že izbranemu darilu in stane 6,90€.

Kako poslati telegram?

1. Izberite darilo

V prvem koraku lahko izbirate med različnimi kosi bisernega nakita iz spletne trgovine Mashka biseri. Izbor nakita pogosto menjamo, tako da je darilo, ki ga boste izbrali, čim bolj unikatno, poleg tega pa vam ožji izbor ponuja bistveno lažjo odločitev. Vkolikor se vseeno ne morete odločiti, lahko podarite darilni bon in si bo prejemnica nakit izbrala sama. Poleg nakita pa lahko podarite tudi darilni bon za fotografiranje.

2. Napišite sporočilo

V drugem koraku vpišite svoje posvetilo, ki bo izpisano v voščilnici. Če nimate navdiha kaj točno bi napisali, lahko izberete vnaprej pripravljeno voščilo ali verz ob rojstvu in ga prilagodite po svojih željah.

3. Izberite podobo telegrama

Telegrami za mami so ustvarjeni v čudoviti enotni podobi. Ravno zato, da vam prihranjo čas pri odločanju in naročilu. Vse kar morate izbrati za določitev končne podobe telegrama je “pečat” za voščilnico (v štirih različicah) in pa barvo traku.

4. Vpišite podatke plačnika in prejemnika

Podatki, ki jih potrebujemo za izdajo računa, plačilo in dostavo telegrama. V prvem delu izpolnite svoje podatke, torej podatke naročnika telegrama in plačnika, v drugem delu pa podatke prejemnice, torej mamice, ki bo telegram prejela. Lahko naročite telegram v porodnišnico ali na dom. Dostavljamo po celi Sloveniji.

5. S plačilom zaključite postopek

Plačilo je možno po predračunu, s kreditno kartico oz. preko sistema PayPal ali z Moneto. Vkolikor se odločite za plačilo po predračunu vam toplo priporočamo, da nam pošljete potrdilo plačila, da lahko telegram čim prej odpremimo. Sicer bo odpremljen ko bo plačilo na računu. Če plačate s kreditno kartico ali sistemom PayPal, bo vaše plačilo vidno takoj.

Vse o plačilu telegrama

1. Kako lahko poravnam svoje naročilo?

Telegrami za mami nudijo več različnih vrst plačila, med katerimi lahko izbirate. Na voljo so vam nakazilo na transakcijski račun, plačilo s kreditno kartico, plačilo preko sistema Paypal in Moneta.

2. Je naročilo potrebno plačati vnaprej?

Da, sprejeto naročilo se odpremi šele po tem, ko je račun poravnan.

3. Kako poteka plačilo?

V primeru, da se odločite za način plačila z nakazilom na poslovni račun podjetja, boste po elektronski pošti prejeli predračun s podatki o naročilu in referenčno številko naročila. Če sporočila ne prejmete, poglejte pod vsiljeno pošto, podatki za plačilo pa so izpisani tudi na spletni strani ob potrditvi vašega naročila. Plačilo izvedete z nakazilom na naš transakcijski račun, pri tem pa kot namen nakazila navedete številko naročila. Pod referenco vpišete 00 in številko vašega naročila.

V kolikor se odločite za plačilo po predračunu vam toplo priporočamo, da nam pošljete potrdilo plačila, da lahko telegram čim prej odpremimo. Sicer bo odpremljen, ko bo plačilo vidno na računu. Če plačate s kreditno kartico, sistemom PayPal ali Valu oz. Moneto, bo vaše plačilo vidno takoj, paket pa odpremljen v najkrajšem možnem času.

Vse o dostavi telegrama

1. Kam vse je možna dostava telegrama?

Dostava telegrama je možna na vse naslove v Sloveniji – izbirate lahko med dostavo v katerokoli slovensko porodnišnico ali pa mamico s telegramom presenetite doma ali v službi. Naročila v tujino so možna le po predhodnem dogovoru.

Ob nedeljah in praznikih naročil ne dostavljamo.

2. Cena dostave je 6,90 evrov. Se vam zdi to veliko?

Telegrami za mami pakete dostavljamo preko Pošte Slovenija s storitvijo hitra pošta, ki sama po sebi znaša okrog 10€. Cena je izredno visoka, vendar nam zagotavlja sledljivo in zanesljivo osebno dostavo v vse Slovenske porodnišnice in zasebne naslove. Ker se kvaliteti ne želimo odreči, hkrati pa želimo poskrbeti za zadovoljstvo svojih strank, smo se odločili, da sami prevzamemo del stroška in ponudimo nižjo ceno dostave. Dostava tako znaša 6,90€. Unikatno izdelano darilno embalažo, voščilnico in odpremo pa vam podarimo. Če vse to seštejete, je jasno, da je cena dostave zelo ugodna. Za dostave na zasebne naslove smo dodali tudi opcijo priporočene pošiljke, ki znaša 3 eur, paket pa je dostavljen v roku enega do 3 dni po končanem naročilu. Zaenkrat bo tako, morda pa si kdaj v prihodnosti tudi premislimo :)

3. Kako poteka dostava telegrama?

Na spletni strani Telegrami za mami spletna naročila sprejemamo vsak dan, 24 ur na dan. Možno je tudi naročilo telegrama preko telefona, katera sprejemamo od ponedeljka do petka, od 8. do 15. ure. Vaše naročilo odpremimo v najkrajšem možnem času po prejemu plačila, dostava pa je odvisna od časa oddaje vašega naročila in lokacije naslovnika.  

HITRA POŠTA: Če oddate (in poravnate) svoje naročilo do 10. ure, bo dostavljeno še isti dan (razen za odročne kraje, ki jih hitra pošta v enem dnevu ne pokriva, temveč dostavi naslednji delovni dan). Če vaše naročilo oddate po 10. uri, pa bo dostavljeno naslednji delovni dan. Izjema so pošiljke po Ljubljani, naročila za le te lahko oddate do 12. ure in bi praviloma morale biti dostavljene še isti dan. 

Naročila, oddana v petek do 12. ure bodo oddana še isti dan, dostava pa je odvisna od lokacije – v Ljubljani so lahko dostavljena še isti dan, drugod po Sloveniji pa naslednji dan, praviloma v ponedeljek. Če vaše naročilo oddate v petek po 12. uri, bo oddano na pošto v ponedeljek. Ob vikendih naročil ne odpremljamo.

REDNA POŠTA: Pošiljke so odpremljene v roku treh delovnih dni.

Naše telegrame dostavlja Pošta Slovenije. Dostavni roki se lahko spreminjajo glede na njihove spremembe v poslovanju. Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če ocenimo, da bomo s tem naročilo lahko izpolnili bolj učinkovito.

4. Kako je z dostavo ob vikendih in praznikih?

Ob sobotah, nedeljah in praznikih naročil ne odpremljamo. Naročila oddana med vikendom, bodo dostavljena v ponedeljek (v kolikor ponedeljek ni praznik), naročila oddana na praznik, pa bodo dostavljena naslednji delovni dan.
Bodite pozorni na naročila pred prazniki: naročila oddana (in poravnana) na delovni dan od 11. do 15. ure bodo sicer oddana na pošto, vendar ne bodo dostavljena, če je naslednji dan praznik. Dostavljena bodo prvi delovni dan po prazniku.

V kolikor želite naročiti telegram v porodnišnico in menite, da bo prejemnica že doma, vam priporočamo, da ga naročite na njen domači naslov. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih zapišete v temu namenjeno polje v zadnjem koraku naročila ali pa nas kontaktirate na navedene kontakte in po najboljših močeh se bomo potrudili, da vaši želji ugodimo.

5. Kaj je še dobro vedeti glede dostave?

Dostava se izvrši na naslov, ki ga kot kupec določite ob oddaji naročila. V primeru spremembe naslova in s tem povezanimi dodatnimi stroški dostave, ste te stroške dolžni poravnati sami pred ponovno dostavo naročila. V primeru, da telegrama ni mogoče dostaviti (ga prejemnica ne želi sprejeti, prejemnice ni mogoče najti na navedenem naslovu, niti se ne javlja na navedeno telefonsko številko) bo telegram dostavljen vam, torej plačniku.

Preklic ali reklamacija naročila

1. Lahko prekličem svoje naročilo? Kako?

Svoje naročilo lahko prekličete v roku ene ure od prejema potrdila o naročilu, ki ga prejmete na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob oddaji naročila. Preklic naročila je potrebno sporočiti na elektronski naslov info@telegramizamami.si ali na telefonsko številko 031 368 428. Prosimo upoštevajte, da se z oddajo naročila tudi zavežete k nakupu in poravnanju kupnine.

2. Lahko reklamiram svoje naročilo? Kako?

Spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. V primeru težav nas kontaktirajte na številko 031 368 428 ali po elektronski pošti na info@telegramizamami.si in nam čim bolj natančno opišite svoj problem. Če bi se zgodilo, da prejmete napačen izdelek, izdelek z napako ali pa če prejemnica z njim enostavno ni zadovoljna, vam ga bomo zamenjali ali vrnili vaš denar. Upoštevajte le, da mora biti izdelek v nerabljenem stanju in v originalni embalaži oz. v takem stanju, kot ste ga prejeli. Stroška dostave v tem primeru ne vračamo.

Vsako vašo pritožbo bomo obravnavali zaupno in poskrbeli za njeno čim hitrejšo razrešitev.

Več informacij najdete v naših Splošnih pogojih poslovanja.

Tel: 031 368 428
info@telegramizamami.si

Telegrami za mami je registrirana blagovna znamka podjetja MASHKA, svetovanje, trgovina in storitve, MASHKA TM d.o.o.

Sedež podjetja: Vodnikova 211
Davčna številka: SI91776422
TRR: SI56 6100 0001 8571 482